TEMAN ALAM MAYA KU......

Tuesday, February 28, 2017

BISKUT VIRAL GERYYY


Assalammualaikum....

Penghujung Feb dahhh...esok dah masuk bulan baru...aduh cepatnya masa berlalu, iye ke ??? Punyalah lama berdiam diri huhu

Hari ni baru ada mood...nak citer pasai biskut viral ni Gery laaa...hari2 dok tengok fb sana sini dok tayang biskut ni teringin la pulak, sabar2 

Terlupa pula, saya ada adik ipar yg kerja kat Sarawak padahal bole aja order kat die huhu dh nak jadi rezeki baru2 ni die balik KL bawa sekali biskut Gery ni, alhamdulilah dapatlah merasa sedap ke idakkk...biskut dari Indon rupanya disebabkan dah viral terfemes pula


Dapatlah dalam 10 bungkus, comel aja plastiknya punyalah x sabar nak makan huhu..ada yg jual RM6..RM4.50 sekarang dah ramai yg jual tentu lagi murahkan


Ni memang peminat setia Geryyy...kalau Aida Aeish suka masuk dlm esbok katanya makan sejuk2 sedap lah mama


Cheese tu yg buatkan ia sedap rasanya laa..bahagian bawah ada gula lagi terasa lemak2 manisnya...10 keping aja biskutnya...klau anak2 ramai memang x cukup ni

Sekarang ni  pelbagai perisa ada, ada rezeki nak beli juga nanti..nak rasa